Ursitoare

La botez (Bucuresti si Ilfov)

Ursitoare la botez

Zane bune

Special pentru bebelusi va oferim un spectacol magic cu zane ursitoare la botez, pentru evenimentele desfasurate in Bucuresti sau Ilfov.

ursitoare bucuresti
ursitoare botez bucuresti

Petreceri

 tematice

ursitoare botez

momente memorabile

Spectacol ca desprins din basme

Ursitoarele noastre va vor oferi un moment unic la botez, emotionant, dar si amuzant, pentru prima petrecere a micutului bebe. Acest spectacol ii va inveseli si le va descreti fruntile chiar si celor mai seriosi, iar pe copii ii va fascina. Zanele ursitoare ii vor face toti invitatii vor simti ca au pasit in lumea basmelor.

Zane Ursitoare

Magice

Ursitoarele din echipa Petreceri Tematice, sunt actrite profesioniste, iar show-ul lor ceat special pentru botez este cu adevarat fascinant.

Text in versuri, concept unic

+text personalizat pentru bebeleus

Spectacolul ursitoarelor este original, creat special in versuri, pentru a cinsti botezul copilului asa cum se cuvine si creaza si un text special pentru micut.

Show interpretat 100% live la botez

+ microfoane wireless​

Zanele noastre interpreteaza 100% live pe durata intregului show. De asemenea, ele  vin pregatite cu microfoane wireless.

Coregrafie si coloana sonora speciale

+ sedinta foto cu zanele

Ursitoaele isi fac aparitia pe o  muzica feerica, de basm, iar miscarile lor sunt suave si pline de gratie. La final zanele fac o sedinta foto cu familia si invitatii

Pachete

 si preturi

Alege unul din pachetele de mai jos sau daca dorintele tale sunt mai speciale, contacteaza-ne si iti vom crea un pachet personalizat pentru botezul copilului tau.

Pachet Silver

3 Ursitoare

390 lei

Pachet Gold

3 Ursitoare + Vrajitoare

540 lei

Pachet Platinum

3 Ursitoare + Vrajitoare + Animator

990 lei

Alte servicii

pentru tine

Animatori

petreceri copii

Arcade

din baloane

5/5 - (74 votes)
Sună acum!