Decoratiuni

din baloane

Aranjamente

            superbe

Cele mai frumoase decoratiuni din baloane, le gasesti la noi. Asadar, daca petrecerea ta are loc in Bucuresti sau in Ilfov, suntem bucurosi sa-ti fim alaturi.

Petreceri

 tematice

momente memorabile

Decoratiuni din baloane

Oricare ar fi evenimentul pe care il organizezi, echipa de designeri Petreceri Tematice este pregatita sa-ti ofere decorul din baloane pe care ti-l doresti. Suntem deschisi la ideile tale, astfel incat rezultatul sa fie exact asa cum vrei. De asemenea, daca ai un model anume pe care ti-l doresti, trimite-ne o poza si ti-l putem face identic.

Evenimente

decoratiuni baloane

Evenimentele unde sunt foarte potrivite decoratiunile din baloane sunt cele precum botezurile, nuntile si aniversarile (in special cele de majorat). De asemenea, acestea sunt de mare efect la petreceri pentru copii.

Decoratiuni baloane pentru botez

si nunta

Nunta si botezul sunt printre cele mai importante evenimente in viata si trebuie sarbatorite asa cum se cuvine, intr-un decor de poveste.

 

Decoratiuni baloane pentru majorat

si aniversari

Implinirea oricarei varste este un moment important, insa momentul majoratuluieste unul memorabil si trebuie cinstit cu un decor pe masura.

Decoratiuni petreceri pentru copii

si tematice

Copiii sunt cei care apreciaza cel mai mult baloanele si culorile acestora, iar daca decorul petrecerii este pe tema lor preferata, bucuria este fara magini.

Alte servicii

pentru tine

Arcade

din baloane

Baloane

cu heliu

5/5 - (93 votes)
Sună acum!