Arcade baloane

Pentru botez, nunta, 18 ani

Arcade din baloane

modele superbe

Petreceri tematice iti ofera Arcade din baloane pentru botez, nunta, majorat si alte evenimente din Bucuresti. O arcada din baloane reprezinta cea mai frumoasa si simpla modalitate de a le spune „Aici e sarbatoare!”. Aceasta iti va colora evenimentul, atat la propriu, cat si la figurat.

arcade baloane
arcada baloane botez

Petreceri

 tematice

momente memorabile

Sarbatoreste cu stil

Noi iti putem face arcada din baloane potrivita petrecerii tale. De asemenea, daca doresti un anumit stil de arcada, suntem deschisi la ideile tale, astfel incat rezultatul sa fie exact asa cum ti-l doresti. Mai mult, daca ai un model anume pe care ti-l doresti, trimite-ne o poza si ti-l vom face identic.

Iti facem decorul din baloane

exact asa cum vrei

Principalele evenimente de la care nu trebuie sa lipseasca arcadele din baloane sunt botezul, nunta sau aniversarile (in special cele de majorat). De asemenea,, acestea sunt foarte potrivite la orice fel de petreceri, dar si inaugurari.

Arcade pentru botez

si nunta

In zilele noastre, aproape ca nu mai exista nunta sau botez fara macar o arcada din baloane. Afara, la intrare sau in interior, aceasta poate fi si un frumos fundal pentru fotografii,

Modele de aniversare

si majorat

Le vedem foarte de la zile de nastere pentru copii si la petreceri de majorat. Dar, in ultimul timp sunt din ce in ce mai cerute si la aniversari de peste 18 ani, chiar si pentru seniori.

Decoruri inaugurari

si corporate

Fie ca vorbim de o inaugurare sau de un eveniment al unei afaceri (magazin, agentie, etc) o arcada din baloane la intrare, cu siguranta va atrage atentia si privirile asupra ei.

Alte servicii

pentru tine

Animatori

petreceri copii

Mos Craciun

de inchiriat

5/5 - (85 votes)
Sună acum!